Een mountainbiker is vrijdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een scooterrijder op het fietspad langs de Westerweg (N242) in Heerhugowaard. De fietser klapte door de aanrijding tegen het hek langs het fietspad. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De mountainbiker reed in noordelijke richting en trof de hem tegemoet rijdende scooterrijder vlak voordat hij onder de spoorbrug door zou rijden. Bij de botsing gingen ze allebei onderuit, maar de fietser klapte ook nog eens tegen het hek aan zijn rechterzijde.

Het is niet duidelijk of een van de twee net aan de verkeerde kant reed of dat ze toevallig allebei vrijwel in het midden reden. De politie heeft op de plaats van het ongeluk onderzoek gedaan. Omdat de ambulances deels op de weg stonden, ontstond op de Westerweg aan weerszijden oponthoud.
Pin It
Bekeken: 3356x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/