Woensdagavond zijn vier jongens van 14 tot en met 17 jaar, uit Haarlem en Heerhugowaard, aangehouden in een hotel te Zwanenburg. Een medewerker had de politie gebeld omdat de tieners een feestje aan het vieren waren, overlast veroorzaakten en spullen vernielden. De opgeroepen agenten werden bedreigd en beledigd, en een van de vier pleegde vernieling aan een politieauto.

De hotelmedewerker had de vier jongens meerdere malen verzocht het hotel te verlaten, maar dat weigerden ze te doen en de overlast hield aan. Toen ingeschakelde agenten rond 22:35 uur aanklopten en de deur voor ze open ging, werden ze direct bedreigd en beledigd. Daarop besloten ze de jongens aan te houden. Terwijl een van de verdachten in de politieauto werd gezet, vond hij het nodig om vernielingen te plegen.

De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging en belediging. Het hotelmanagement deed op zijn beurt aangifte van vernieling. De jongens zaten in ieder geval de volgende middag nog vast.
Pin It
Bekeken: 1458x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/