Even ervan uitgaande dat kleinschalige optredens na 18 november weer zijn toegestaan, verzorgt Cool in Heerhugowaard op zondag 22 november weer Jazzclub Cool. Op die middag nemen Zenja Damm en het Metropolitan Roof Orchestra de clubgangers mee naar de 'roaring twenties'.

Wie het orkest kent weet dat het bestaat uit muzikanten met trompetten, één trombone, twee rieten, een piano, banjo, bas en drums. Vanwege corona echter deze keer geen trompetten en trombones, maar drie saxofoons. Vocale bijdragen zijn er onder andere van Zenja Damm, die met haar karakteristieke stem de fijne sfeer van de roaring twenties laat proeven.

Veiligheid en gezondheid staan bij Cool voorop. In de grote zaal is een intieme setting gecreΓ«erd voor tweetallen. Bezoekers worden verzocht om vooraf het corona-protocol door te lezen.

De Jazzclub begint om 14:30 uur en kaartjes kosten 6 euro. Reserveren gaat via coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 1375x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/