Vrijdagavond vond een verkeersongeval plaats op de Westerweg N242 in Heerhugowaard. Terwijl de hulpdiensten bezig waren, onder andere met de berging van een witte bestelbus, ging een dronken betrokkene door het lint. De man is aangehouden door de politie.

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat plaatste op Twitter een korte video gemaakt om 18:28 uur, waarop te zien is hoe een medewerker probeert een jongeman op de middenberm te krijgen voor zijn eigen veiligheid. De man maakt zich echter erg druk en werkt niet mee. Hij lijkt zich vooral op te winden over het feit dat hij vanuit de auto met een mobieltje gefilmd wordt. Vermoedelijk was hier al aanleiding toe. De druktemaker bedekt zijn gezicht met een hand, en nadat hij zich omdraait en vol in de camera kijkt, geeft hij voluit een ram op de motorkap. De man stormt uit beeld, mogelijk om zijn woede te luchten op filmer in de auto.

Het is niet bekend op welke wijze de dronken druktemaker bij het ongeval betrokken was. (screenshot: Twitter @Weginsp_J_N_S)
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/