Zondag zijn bij zeker drie woningen in Heerhugowaard pogingen tot inbraak gedaan, waarvan twee keer met succes. Wijkagent Mark Wever deed meldingen van de incidenten via Twitter.

Opnieuw was een huis aan de Ter Braaklaan het doelwit. Hier werd tussen 15:00 uur en 18:30 uur ingebroken. Tussen zondag 18 oktober en zondag 25 oktober was het in de straat al eens raak. Aan de Krusemanlaan werd twee keer een poging tot inbraak gedaan, tussen 11:30 en 19:45 uur en tussen 11:00 en 22:18 uur. Alleen de tweede poging was succesvol.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond een inbraak aan de Hyperionlaan in Heerhugowaard plaats, waarna vier verdachten zijn opgepakt. Of ze waren vrijgelaten en brutaal na ruim een dag weer in de weer, of er zijn meerdere (groepjes) inbrekers actief in de stad. (foto: Pixabay / Holger Kraft)
Pin It
Bekeken: 1491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/