De Hoornse politie heeft zaterdag om 21:15 uur een 14-jarige inwoner en een 16-jarige Heerhugowaarder aangehouden in verband met heling. Zij boden een jas te koop aan die vermoedelijk was ontvreemd bij een straatroof vorig weekeinde op de Wilhelminalaan in Hoorn. Een van de twee had ook nog een groot mes bij zich.

Een 24-jarige man uit Hoorn werd in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 november op de Wilhelminalaan in zijn woonplaats belaagd door een groep van vijf à zes jongeren van naar schatting 17 tot 20 jaar. Ze beroofden hem vervolgens van zijn jas en een aantal andere persoonlijke eigendommen. Na het incident werd een onderzoek ingesteld dat leidde naar de twee jongens. Tijdens de aanhouding hadden ze de jas bij zich.

Het onderzoek loopt nog. De verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex. Wie meer denkt te weten over de beroving wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2020238076.
Pin It
Bekeken: 1323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/