De politie van Heerhugowaard is op zoek naar de bestuurder van een witte bus, die woensdag 11 november doorreed nadat hij of zij een ongeval veroorzaakte op de Berkmeerdijk in Obdam. Een 16-jarig meisje moest de berm in sturen en sloeg meermalen met haar brommer over de kop. De bestuurder kwam vanuit Heerhugowaard.

Het meisje reed rond 18:15 uur over de Berkmeerdijk samen met een andere bromfietser, die achter haar reed. Op nog een kilometer van de Oostdijk zag ze een witte bus hard aan komen rijden en op de verkeerde zijde van de weg terecht komen. Ze moest de berm in sturen en eindigde net niet in de sloot, nadat ze meermalen over de kop ging. De bus reed hard door, mogelijk had de bestuurder niets gezien. Het meisje raakte niet ernstig gewond maar kon wel haar brommer afschrijven.

De bestuurder wordt dringend verzocht zich te melden. Ook eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Het zaaknummer is 2020244779. (foto: Google / Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/