Sinds twee weken is er een Sportloket voor alle inwoners en sportverenigingen van Heerhugowaard. Via heerhugowaardsport.nl/sportloket/ krijgt iedereen inzicht in de sportieve activiteiten en acties én alle vragen over sport in de gemeente. “We hopen ook activiteiten bij ‘ongereguleerde’ sportaccommodaties als het Park van Luna of de skatebaan op onze site te kunnen opnemen,” legt sportmakelaar Bart Kwantes uit.

Het Sportloket komt voort uit het in juni door vertegenwoordigers van commerciële sportaanbieders, verenigingen en welzijnsorganisaties getekende lokale Sportakkoord. Er was al langere tijd vraag naar één centraal punt. Heerhugowaard Sport NV gaf hieraan gehoor. Om sportverenigingen, bestuurders en vrijwilligers beter en sneller van dienst te zijn is er van elke sportvereniging een eigen contactpersoon verbonden aan het Sportloket.

Op de site zijn alle verenigingen te vinden, evenals alle activiteiten van Sport & Bewegen, het activiteitenteam van Heerhugowaard Sport. Het loket toont ook hardloop- en wandelroutes door Heerhugowaard, het programma bij zwembad Waardergolf en het sportaanbod voor 65-plussers.

“Je hoeft niet meer op zoek naar wie je waar voor moeten hebben. Heb je een sport-gerelateerde vraag, mail ons. Wij kijken of wij zelf een oplossing kunnen bieden. Zo niet, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. Stel dat er veel vraag is naar een sportactiviteit die er nog niet is in Heerhugowaard, dan gaan wij kijken wat er mogelijk is om dit realiseren. We initiëren de activiteit niet zelf, maar leggen de link met de betreffende vereniging. Mocht er bijvoorbeeld een vraag voor een hardloopgroep voor een specifieke doelgroep binnenkomen, dan leggen wij de link tussen de vraagsteller en de atletiekvereniging.”

Voordeel van één centraal punt is ook dat trends en vaker voorkomende problemen sneller worden gesignaleerd, zodat hierop ingespeeld kan worden.

Meer op heerhugowaardsport.nl/sportloket/
Pin It
Bekeken: 1737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/