Maandagavond zijn twee vandalen tussen 22:00 en 22:40 uur in de weer geweest bij Wonder's aan het Coolplein in Heerhugowaard. Ze duwden de grote bloembakken van de verhoging en daarmee is de sierverlichting deels losgerukt. De politie zoekt getuigen. Wonder's heeft videobeelden en foto's geplaatst op de eigen Facebookpagina. Te zien is dat de jongens flink wat moeite doen om de bakken over de rand te krijgen.

De daders zijn vermoedelijk twee blanke jongens van 14 tot 18 jaar oud. Ze maakten deel uit van een groepje van vier of vijf jongeren met fietsen en brommers. Een van hen droeg een donkere jas met eronder een witte hoodie en een donkere broek. De andere jongen had donkere kleding aan.

De politie  roept getuigen en mensen met beelden op om contact op te  nemen via 0900-8844. Een reactie achterlaten onder de melding op Facebook kan ook. Het zaaknummer is 2021012481.

"De afgelopen maand zien wij een forse toename van het aantal vernielingen", voegt de politie toe. "Wij roepen ouders op in gesprek te gaan met hun kinderen. Het is een lastige tijd, maar dat kan geen reden zijn tot vandalisme."
Pin It
Bekeken: 1473x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/