Naast de lopende projecten start gemeente Langedijk deze maand met werkzaamheden op vier locaties. Als eerste wordt vanaf maandag 10 mei het oude riool uit de Prinses Irenestraat in Broek op Langedijk gehaald. De werkzaamheden duren twee tot misschien vier weken. De huizen blijven bereikbaar via de Prins Hendrikstraat, maar parkeren moet in de omliggende straten.

Daarna volgen vanaf 17 mei de Westelijke Randweg in Oudkarspel en de Grotendorst in Broek op Langedijk. Tot en 21 mei wordt de slinger van de Westelijke Randweg ter hoogte van de Kasteelstraat aangepast en tot en met 24 mei wordt de Grotendorst van nieuw asfalt voorzien. Voor het werk worden de wegen afgesloten.

Het vierde project van deze maand duurt van 25 mei tot en met 4 juni. Dan wordt de Waarddijk Noord in Oudkarspel afgesloten om nieuw asfalt te leggen.
Pin It
Bekeken: 1793x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/