Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk hebben gezamenlijk een omgevingsvisie opgesteld, waaraan toekomstige ontwikkelingsplannen aan moeten voldoen. Het concept ligt tot 23 juni ter inzage, zodat inwoners en ondernemers hun zienswijze kunnen aanleveren.

De Omgevingsvisie is tot stand gekomen in een serie van bijeenkomsten die begon in 2017. Inwoners, ondernemers, instellingen en andere belangstellenden konden aangeven hoe zij de toekomst van hun gemeente zagen. De Omgevingsvisie bevat negen speerpunten, waaronder het streven naar een veilige en gezonde omgeving, een goede woonomgeving voor iedereen, CO2-neutraliteit, versterking van de identiteit van de gemeenten en goede omstandigheden voor scholing, werk en ondernemen. Ook bevat de Omgevingsvisie een zonering van de beide gemeenten. Het visiestuk wordt eens in de vier jaar bijgewerkt aan de hand van eventuele veranderde inzichten.

Meer informatie over de Omgevingsvisie Langedijk en Heerhugowaard en de mogelijkheid om een zienswijze aan te leveren via omgevingsvisie.ldhhw.nl.
Pin It
Bekeken: 1911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/