Centrumwaard in Heerhugowaard krijgt de komende jaren een facelift. De wens is om een levendig centrumgebied te realiseren, waar het fijn is om te wonen, winkelen en ontmoeten. Om de in maart vastgestelde gebiedsvisie uit te werken organiseert de gemeente zondag 13 juni een online ontwerpfestival.

Het ontwerpfestival duurt van 10:00 tot 16:00 uur en richt zich op het maken van concrete plannen die de betrokken inwoners, ondernemers en andere partijen daarna ook samen met de gemeente gaan uitvoeren. Er worden gedurende de vier uur continu digitale workshops gehouden. Belangstellenden kunnen zelf kiezen aan welke ze deelnemen.

Binnenkort wordt de aanmelding geopend op heerhugowaard.nl. Op de pagina is alvast alle informatie te vinden over de voorgeschiedenis en de omgevingsvisie.
Pin It
Bekeken: 1582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/