De brandweer is vrijdagochtend uitgerukt naar een huis in de Vosberglaan in Heerhugowaard. De bewoners roken een vreemde lucht en één van hen kreeg zelfs enorme hoofdpijn. Toen ze een bekende belden en die na aankomst ook hoofdpijn kreeg besloten ze de brandweer te bellen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam stonden inmiddels meerdere buurtbewoners buiten die ook klaagden over de stank. Metingen van de ook gealarmeerde Adviseur Gevaarlijke Stoffen leverden weinig op, maar de brandweer heeft voor de zekerheid toch meerdere woningen ontruimd.

Kinderen die ook buiten stonden, konden zich opwarmen in een ambulance, andere bewoners gingen in hun auto zitten. Uiteindelijk is de melder met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn hoofdpijn bleef aanhouden.
Pin It
Bekeken: 2155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/