De politie roept de vier vandalen, die vorig weekend autospiegels hebben vernield in Broek op Langedijk, op om zichzelf aan te geven. "Wie oh wie???!! We beschikken over PRACHTIGE, SCHERPE beelden",  laat een wijkagent op Instagram weten. "Ga jij je melden of laat je het erop aankomen?? Wees een stoere gast net als vorige week en stuur mij een dm! Jouw naam wordt al genoemd!!!"

Vier jongeren sloopten in de nacht van zaterdag op zondag 23 mei rond 00:15 uur spiegels van meerdere auto's in Broek op Langedijk. De jongens kunnen zich melden via Instagram met een persoonlijk berichtje, maar melden op het politiebureau in Heerhugowaard of 0900-8844 bellen kan ook. Mensen waarvan de auto is vernield maar die nog geen aangifte hebben gedaan, worden verzocht dit alsnog te doen. (foto: Instagram / wijkagenten_langedijk)
Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/