Vanwege een schoolproject over de verkiezingen, bracht groep 5 van Het Mozaïek in Langedijk woensdag een bezoekje aan De Binding. Daar hielden ze een 'raadsvergadering' samen met burgemeester Leontien Kompier en wethouder Nils Langedijk. Kompier complimenteerde de kinderen omdat ze goed debatteerden.

Op de agenda stonden drie stellingen om te bespreken: aparte scholen voor slimme kinderen, jongeren moeten verplicht tot hun 18e bij een sportclub zitten en de stelling dat dierentuinen meer kwaad dan goed doen. Net zoals in het echt was er ook een rondvraag. Daarin stelden kinderen vragen zoals  "Wanneer is de burgemeester eigenlijk jarig? Is het dan groot feest in Langedijk?", maar ook kritische vragen over bijvoorbeeld gevaarlijke rotondes en over mogelijkheden voor meer fruitbomen in sommige speeltuinen. (foto: Instagram / gemeente Langedijk)
Pin It
Bekeken: 1379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/