Gewapende mannen hebben rond 03:00 een huis aan de Hasselaarsweg in Heerhugowaard overvallen, terwijl de drie bewoners lagen te slapen. De 35 en 68-jarige mannen  en de 69-jarige vrouw zijn enige tijd gegijzeld en de twee mannen werden daarbij mishandeld. De mogelijk vijf overvallers zijn nog voortvluchtig. De politie zoekt getuigen.

Vrijdagochtend rond 03:00 uur drongen een aantal mannen de woning binnen. De overvallers maakten de 35 en 68-jarige mannen  en de 69-jarige vrouw wakker, hielden hen langere tijd vast en bedreigden hen. De mannen werden hierbij ook mishandeld. De overvallers gingen daarna met een nog onbekende buit ervandoor. Na de melding heeft de politie in de omgeving gezocht, maar geen verdachten meer aangetroffen. De slachtoffers zijn door ambulancepersoneel behandeld en daarna opgevangen in het politiebureau.

De daders waren mannen van rond 20 jaar oud. De meesten droegen donkere kleding, maar één van de daders droeg een groen trainingspak met een zwarte streep. Zij vertrokken mogelijk in een donkere Audi Q7 en een kleine donkere auto. De Audi werd later teruggevonden in de Dorpsstraat in Winkel. De verdachten zijn daar mogelijk overgestapt op een donkergrijze sedan en weggereden in richting van de Westfriesedijk.

Wie meer denkt te weten over de overval of camerabeelden heeft met daarop mogelijk belangrijke informatie, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021113416.
Pin It
Bekeken: 2753x
https://ee.itk.ac.id/data/