Op 1 januari is de fusiegemeente Dijk en Waard een feit. De beide gemeentebesturen willen daar samen met inwoners, ondernemers en organisaties kleur aan geven en organiseert de komende tijd 'Onze kijk op Dijk en Waard' om te kijken op welke manier. "We gaan met elkaar in gesprek en nodigen iedereen uit om mee te dromen en ideeën te delen. Want ‘Onze kijk op Dijk en Waard’ is natuurlijk niet compleet zonder uw kijk."

De komende tijd kan iedereen ‘Onze kijk op Dijk en Waard’ op verschillende plekken in Langedijk en Heerhugowaard tegenkomen. Eind juni wordt gestart met koffietafelgesprekken in buurthuizen, en gaat een cameraploeg de straat op voor interviews. Fotografen maken een expositie met portretfoto’s en er komt een online platform waar iedereen inzichten kan plaatsen. Wat er allemaal precies gebeurt maken de fuserende gemeenten binnenkort bekend via de eigen sites en sociale media.

Wie interesse heeft in een koffietafelgesprek kan de gemeente mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/