Het Duizend Eilandenrijk is weer SUPer Skoon. Woensdagochtend peddelden de suppers van supschool Cup of Sup en Operatie Klimaat Westfriesland weer het gebied in op hun board om zwerfafval uit het water en van de oevers te halen. Ze verzamelden onder andere blikjes, drinkpakken en zelfs aanstekers. De gemeente ondersteunt de actie en zorgde ervoor dat het afval werd opgehaald.

Hoewel de zon het een beetje liet afweten, was het plezier er niet minder om. En voor de deelnemers is het niet alleen leuk, maar ze zijn lekker sportief in de buitenlucht bezig en bewust bezig met de prachtige omgeving van Langedijk.

Wie ook mee wil doen aan SUPer Skoon acties is van harte welkom. De komende maanden zijn er meerdere acties in het gebied West-Friesland, waaronder op 7 september in Heerhugowaard. Voor sups, peddels, grijptangen en afvalbakken wordt gezorgd, en er is een instructeur die onderweg tips en trucs geeft voor het suppen.

Meer info op cupofsup.nl en op ok-westfriesland.nl.
Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/