D66 Dijk en Waard heeft haar kandidatenlijst rond voor de herindelingsverkiezingen op 24 november. In februari maakte de partij al bekend dat David Gosselaar uit Heerhugowaard tot lijsttrekker was verkozen. Aan zijn naam zijn achttien namen van actieve en kundige kandidaten toegevoegd die zich willen inzetten voor toekomstbestendig Dijk en Waard. De top drie wordt gecomplementeerd met Milo Poland en Sebastian Visser.

"De lijst laat een goede mix zien van ervaring en nieuw talent zien, waarbij het enthousiasme eraf straalt", laat campagnecoördinator Sebastian Visser weten. "Daarnaast zijn diverse kernen van Dijk en Waard goed vertegenwoordigd om zo het motto van D66 Dijk en Waard gestalte te geven: een nieuw begin, vertrouwen tot in de kern."

"Enorm blij zijn we met deze lijst", voegt Gosselaar toe. "Een mooie verdeling tussen ervaren en talentvolle inwoners van de gemeente Dijk en Waard. Met deze enthousiaste groep mensen gaan we voor een toekomstbestendig Dijk en Waard die vertrouwen heeft in haar inwoners en ondernemers". De 48-jarige lijsttrekker wil in zijn nieuwe rol graag de verbinding zoeken. “Langedijk en Heerhugowaard gaan samen een mooie toekomst tegemoet. Wij willen van Dijk en Waard een gemeente maken met kansen voor iedereen.”

Gosselaar geeft inmiddels veertien jaar les in het voortgezet onderwijs en werkte daarvoor met moeilijk lerende kinderen met een problematische sociale achtergrond. Door zijn dagelijkse werk leerde hij veel over de jeugdzorg en de bureaucratie er omheen, en weet hij wat er speelt bij de jeugd in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 1752x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/