Op de kruising van het Stationsplein met de Zuidtangent in Heerhugowaard is een automobiliste gewond geraakt bij een ongeval. Dat gebeurde dinsdagavond toen twee auto's op elkaar klapten na wat waarschijnlijk een voorrangsfout is geweest.

Eén van de auto's eindigde op de zij en de bestuurster kon er niet op eigen kracht uit komen. De brandweer heeft daarom het dak van het voertuig geknipt. Ze is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Beide wegen zijn tijdens de hulpverlening en de opruimwerkzaamheden afgesloten geweest. De auto's zijn afgevoerd door een berger.
Pin It
Bekeken: 1613x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/