De vanuit de landelijk politiek opgelegde beperking van maximaal 750 bezoekers, en de ontwikkelingen rond de ingetrokken vergunning van Finally Fiësta hebben ertoe geleid dat de organisatie achter Mixtream besloten heeft de 2021 editie te annuleren. Die zou plaatsvinden op 29 augustus.

"De medewerkers van de gemeente Heerhugowaard dachten met ons mee en beloonden alle inzet enkele weken terug met een vergunning voor 2.500 mensen. Helaas is dit onlangs landelijk teruggebracht tot 750 bezoekers en daarom zijn wij genoodzaakt het festival naar 2022 te verplaatsen", zo is te lezen in een Facebookbericht.

Verder wordt uitgelegd dat de hoge vaste kosten voor onder meer huur van hekken, rijplaten, podia, portakabins, toiletten en beveiligers veel te hoog zijn voor een evenement met 750 mensen. Het opzetten van een reserveringssysteem voor de gratis entreebewijzen voor de bezoekers, testen voor toegang en extra controles bij entree maakten het de organisatie nog lastiger.  (foto: Mischa Nieuwboer)
Pin It
Bekeken: 2312x
https://ee.itk.ac.id/data/