Zondag 22 augustus organiseert Reddingsbrigade Dijk en Waard een open dag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Lifeguards leggen uit wat zij zoal doen, hoe een reddingsactie wordt opgezet, wat voor trainingen er zijn en hoe mensen zich kunnen aansluiten.

De RBDW vormt met drie andere brigades de reddingsgroep van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. De lokale groep heeft een reddingseenheid die deel uit maakt van de Nationale Reddingsvloot (NRV), die kan worden opgetrommeld bij grootschalige operaties. Twee lifeguards van Dijk en Waard waren aanwezig in Limburg en Belgiรซ tijdens de waternood en kunnen uit eerste hand vertellen hoe er daar was.

De open dag duurt van 11:00 tot 17:00 uur. De RBDW is gevestigd bij de brandweerkazerne aan de Vroedschap in Zuid-Scharwoude.
Pin It
Bekeken: 1856x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/