Cool in Heerhugowaard organiseert vanaf maandag 30 augustus weer de Week van de Proefles. Van kunstklassen tot fotografie en van het MetroCoolorkest via Jacky Roofer’s Big Band naar 'Muziek op schoot voor dreumesen', voor jong en oud(er) is er van alles gratis uit te proberen. De week wordt op zaterdag 4 september afgesloten met een Open Dag voor de muzieklessen.

Cool heeft een uitgebreid cursusaanbod, waar tijdens de week van te proeven is. Je leert de docent kennen, hoort de ervaringen van (oud)cursisten en ontdekt wat de cursus precies inhoudt. De aanvang van de proeflessen varieert per dag.Β De Open Dag duurt van 13:00 en 16:00 uur. Dan klinkt er uit elke hoek van Cool muziek en kan iedereen verschillende instrumenten uitproberen.

Aanmelden voor de proeflessen is gratis, maar niet te lang met aanmelden want er is beperkt plek. Meer informatie is te vinden op coolkunstencultuur.nl. (foto: Frits de Beer)
Pin It
Bekeken: 1361x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/