Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk hebben in aanloop naar de fusie 'Onze kijk op Dijk en Waard' prikborden geplaatst op acht plekken. Inwoners kunnen daarop hun kijk op Dijk en Waard achterlaten, in de vorm van een verhaal, gedicht of tekening. De Waardse wethouder Bert Fintelman en zijn kleindochter hebben ook wat geprikt.

Wethouder Fintelman schreef woorden ‘Verbinding, kleurrijk, generaties samen, diversiteit, respect voor elkaar, creatief, ondernemend, versierend/verleidend, niet verstrikkend. Een gemeente waarin samen kansen creëren en talenten ontwikkelen centraal staat’. Zijn kleindochter tekende daar een kleurrijke stropdas bij.

De prikborden zijn in Langedijk te vinden bij De Binding, Winkelcentrum BroekerVeiling, De Anbouw, Het Behouden Huis en Dorpshuis de Geist. In Heerhugowaard staan ze in het gemeentehuis, Sportcomplex Waardergolf en Trefpunt Rozenlaan.
Pin It
Bekeken: 1709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/