Een belangrijk deel van het leven van Loes en Marco Hoogland staat in het teken van muziek. Daarom stapten ze in Music Center Blue dat inmiddels het tienjarig jubileum viert. Vele regionale bands weten de weg naar Het Music Center in Alkmaar te vinden om daar te oefenen of om een opname te maken. Die liefde voor muziek en de sociale betrokkenheid heeft er voor gezorgd dat ze voor het jubileum de samenwerking hebben gezocht met stichting Muziekids.

De stichting zorgt er voor dat kinderen in ziekenhuizen zich kunnen ontspannen door zelf muziek te maken. In het Noordwest ziekenhuis is wel een muziekkist aanwezig, maar Loes en Marco zouden graag zien dat er een complete Muziekids Studio komt. In zo'n studio begeleiden ervaren studio leiders en musicerende vrijwilligers de jeugdige patiënten, om ze zo even de stress van het ziek zijn, de pijn, angst en het gemis van thuis te doen vergeten.

Iedere avond kunnen er acht bands repeteren in het Music Center. Om de stichting te ondersteunen gaat van iedere geboekte repetitie vijf euro  naar Muziekids. Bovendien is er een loterij georganiseerd en staat er een donatiebox op een druk bezocht deel van het Music Center: de bar. "Hopelijk gaan we samen met alle artiesten die hier repeteren heel veel geld ophalen”, laat Loes Hoogland weten.

Ook de repeterende bands zijn enthousiast over het idee: "Hoe mooi is het dat die kids straks ook lekker muziek kunnen maken, net als wij dat hier doen!" De actieperiode, loopt nog tot 3 oktober.
Pin It
Bekeken: 1920x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/