De automobilist die maandagavond voor een ravage en paniek zorgde op de Middenweg in Heerhugowaard had veel teveel gedronken. Na zijn aanhouding kreeg hij dan ook een rijverbod en is zijn rijbewijs ingevorderd.

De 37-jarige man reed rond 18:10 uur tegen een geparkeerde auto en een paal. Hij reed daarna verder met een gillende band en ramde een aan de weg geparkeerde auto. De ophanging van het rechter voorwiel brak daarbij. Even verderop schoot de brokkenpiloot rechtsaf de weg af, om uiteindelijk tegen een winkelpui tot stilstand te komen.

Uit de latere ademanalyse kwam naar voren dat de man 1020 ug/l alcohol in zijn bloed had, het vijfvoudige van wat is toegestaan.
Pin It
Bekeken: 1736x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/