De eerste zaterdag van oktober wordt de zesde editie van het Langedijker schrijversfestival 'Verhalen Halen' gehouden. Deze keer is Museum BroekerVeiling de locatie voor dit gratis toegankelijke literaire en muzikale evenement met drankjes en hapjes. Als de avond valt, brengen de lighallen de thema’s 'Water' en 'Nacht' - het thema van het Verhalen Halen-boek - samen in een bijzondere sfeer.

Het Verhalen Halen-boek, het jongere zusje van het evenement, is uitgegroeid tot aanzienlijk formaat met op de omslag de BroekerVeiling en binnenin literaire hoogstandjes met het thema 'Nacht'. Speciaal voor het festival is het historische vrachtschip Westfries voor zien van een plat dek als podium voor de elf schrijvers die hun opwachting maken, en de muzikanten die omlijsting verzorgen. Na afloop krijgen bezoekers het boek mee naar huis.

Vrijdag verscheen de speciale Verhalen Halen Krant in het Langedijker Nieuwsblad. De editie is ook lezen via Lief Langedijk.

Het schrijversfestival begint zaterdag 2 oktober om 20:00 uur. Kom op tijd, want vol = vol.
Pin It
Bekeken: 1707x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/