Wie zaterdag winkelcentrum Broekerveiling bezocht kan ze niet gemist hebben: De Living Statues. En wie dat gemist heeft kan zondag nog terecht in winkelcentrum Middenwaard. Want het blijft een bijzondere kunstvorm. Urenlang stilstaan terwijl velen je kritisch bekijken. Of je proberen te kietelen.

Living Statue Afke Westdijk gaf zich zo'n twintig jaar geleden samen met een vriendin op voor het een festival in Arnhem waar ook amateurs welkom waren. Een nieuwe passie was geboren: "Mijn vriendin vond het uiteindelijk helemaal niks, maar ik vond het gelijk geweldig." Inmiddels is het leven als levend standbeeld geen hobby meer. “Het is gewoon een fulltimebaan waar ik vijf dagen per week mee bezig ben."

Het publiek in het Langedijker winkelkcentrum waardeerde in ieder geval de Living Statues. De woorden "geweldig" en "ontzettend knap" vallen regelmatig als Langedijk Centraal om meningen vraagt. De waardering blijkt bovendien wederzijds: "Het is heel aardig publiek, heel complimenteus. Ze nemen ook echt even de tijd om je te bekijken", zo laat Afke weten.
Pin It
Bekeken: 1928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/