Een snelheidsmeter die goed weggedrag beloont. Vanaf 7 oktober staat er zo'n 'spaarpaal' een maand lang aan de Bovenweg in Sint Pancras.

De zogenoemde Safety-safe is gekoppeld aan een digitale spaarpot, waar telkens een klein bedrag komt als een automobilist of chauffeur met hooguit 30 km/uur langs rijdt. Het gespaarde bedrag staat op een scherm langs de weg en wordt uiteindelijk gestoken in een goed doel: een waterpomp op het schoolplein van Het Baken.

In Sint Pancras wordt vaak te hard gereden en dat levert de bewoners zorgen op over hun veiligheid. De gemeente heeft met de bewoners gewerkt aan een verkeersplan, waarin de Safety-Safe is opgenomen. De provincie sponsort het project. Waar de paal precies langs komt te staan is nog niet bekend gemaakt.

Op termijn organiseert de gemeente met inwoners andere acties die de verkeersveiligheid in het dorp verhogen.
Pin It
Bekeken: 1751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/