Na bijna anderhalf jaar stil gestaan te hebben, kan Circus Barani eindelijk op tour. In de regio heeft het familiecircus inmiddels Schoorl en Heerhugowaard bezocht en nu staat het in Castricum. De volgende stop is Noord-Scharwoude. Donderdag 7 oktober wordt afgetrapt met een familiedag, daarna blijft Circus Barani nog tot en met zondag op de speelweide aan de Charlotte de Bourbonstraat.

Voordeel van de lange pauze is dat er ruim de tijd was om een nieuwe show voor jong en oud op te zetten. "Wij bieden een veelzijdige voorstelling met (boerderij)dieren, clownerie en acrobatiek. Er zullen nieuwe acts te zien zijn zoals jongleren, luchtacrobatiek en messen werpen zoals u het nog niet kent!"

Meer informatie over het circus, tickets en de coronaregels zijn te vinden op barani.nl en op de Facebookpagina van Nationaal circus Barani.
Pin It
Bekeken: 2030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/