Op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober is het griezelen geblazen bij Cool in Heerhugowaard. Tijdens de eerste editie van het Halloween Weekend worden op vrijdag enge films vertoond, en op zaterdag is de theaterzaal omgetoverd tot een spannend spookhuis met griezelige escapetours.

Vrijdag draait vanaf om 15:00 uur de stopmotion film β€˜Coraline’ (8+) en vanaf 20:00 uur de bloedstollend enge film β€˜1408’ (16+). Zaterdag is de theaterzaal omgebouwd tot Spookhuis en moet iedereen met het oplossen van puzzels naar buiten zien te komen. 's Middags zijn er elk heel uur escapetours voor iedereen vanaf 8 jaar en 's avonds om het kwartier voor 16-plussers.

Na afloop kan iedereen even bijkomen in het cafΓ© met het drankje dat bij de toegangsprijs van 7,50 euro zit inbegrepen. Op zaterdagmiddag is er ook een gratis dansworkshop, en natuurlijk komt daarin onder andere de iconische muziekvideo van 'Thriller' aan bod.

Meer op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 1663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/