De gemeenteraad van Heerhugowaard heeft dinsdag groen licht gegeven voor het Masterplan fase 1 Centrumwaard en de vervolgstappen. De gemeente gaat nu aan de slag met projecten die direct opgepakt kunnen worden. Deze hebben betrekking tot mobiliteit, veiligheid en parkeren. De uitwerking van andere onderwerpen zoals verbinding in de wijk en duurzaamheid, krijgen een plek in fase 2. Voor deze fase houdt de gemeente volgende maand een bijeenkomst.

De voorbereidingen voor de herontwikkeling van Centrumwaard is in volle gang. De eerder vastgestelde gebiedsvisie wordt uitgewerkt tot een masterplan en uitvoeringsplannen. Ook dit doet de gemeente samen met bewoners, ondernemers en andere betrokkenen uit de omgeving. De gemeente is niet de bepalende partij, maar faciliteert en ondersteunt. "Dat past in het proces van democratische vernieuwing", aldus de gemeente. "De plannen worden door betrokkenen samen met de gemeente opgesteld."

De bijeenkomst over fase 2 is vrijdagmiddag 19 november een bijeenkomst. Meer informatie hierover, en over het masterplan, zijn te vinden op heerhugowaard.nl/centrumwaard.
Pin It
Bekeken: 1685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/