Een 22-jarige bromfietser uit Sint Pancras is maandag overleden na verkeersongeval in Dirkshorn. Het ongeluk gebeurde rond 17:30 uur op de Woudmeerweg tussen Oudkarspel en Tuitjenhorn en er was vermoedelijk een auto bij betrokken.

Wat er precies gebeurde is nog niet duidelijk. Op foto's is te zien dat het slachtoffer en zijn bromfiets zo'n 15 meter uit elkaar liggen op een recht stuk weg, en dat de auto linksvoor schade heeft. Vanwege modder op de weg staat er een waarschuwingsbord langs de kant en mag er hooguit 30 km/u worden gereden. Het achterlicht van de scooter brandde maar niet de koplamp, al kan dat natuurlijk door het ongeval komen.

De politie voert nader onderzoek. De automobilist, een 55-jarige man uit Schagen is aangehouden en weer vrijgelaten, maar blijft wel verdachte.
Pin It
Bekeken: 2687x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/