De ontwerpwedstrijd voor het mooiste gemeentewapen van Dijk en Waard heeft maar liefst 180 inzendingen opgeleverd. Uit al die tekeningen heeft een jury de vijf mooiste gekozen. De makers daarvan zijn: Carice (groep 5, De Fonkelsteen), Dana (groep 6a, Wijde Veert), Fleur (groep 8, IKC Waterrijk), Fynn (groep 7, De Carrousel) en Maartje (groep 4, Het Mozaïek). Burgemeesters Leontien Kompier en Bert Blase feliciteerden de winnaars en reikten prijzen uit.

Kleuren, verven, knippen en plakken, het mocht allemaal. Op een leeg schild hebben de kinderen laten zien wat zij goed bij Dijk en Waard vinden passen. Dit leverde heel veel mooie ontwerpen op, vindt de jury. De creaties van een aantal kinderen lijkt soms zelfs een beetje op het officiële ontwerp, dat ter goedkeuring bij de Koning ligt.

Carice, Dana, Fleur, Fynn en Maartje kregen ieder twee bioscooptickets én hun wapenschilden worden opgehangen in het gemeentehuis van Dijk en Waard. Bovendien mogen ze aanwezig zijn bij de onthulling van het officiële wapen in het nieuwe jaar.
Pin It
Bekeken: 2374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/