De onderhandelingen voor een coalitie van de Dijk en Waardse lokale partijen DOP, LDW, SDW samen met de VVD verlopen voortvarend, laat lijsttrekker John Does optimistisch weten in een bericht. Hij verwacht dat er volgende week witte rook uit de schoorsteen komt.

"We zijn een eind op weg", schrijft John Does. "De gesprekken zijn soms op het scherpst van de snede, maar steeds constructief. Komende week zetten we de onderhandelingen voort en verwachten we rond te kunnen komen. We hebben het vertrouwen dat we met deze vier partijen: DOP, LDW, SDW en VVD tot collegevorming kunnen komen". Waarschijnlijk blijft John Does wethouder en is René Schoemaker weer DOP-fractievoorzitter.

"Het is onze intentie om, nadat we het eens zijn over de contouren van een collegeprogramma, in een openbare bijeenkomst dit nader toe te lichten (aan de gemeenteraad, red.)", vervolgt John Does. De onlangs verkozen raadsleden krijgen dan ook de thema's voorgeschoteld, waar zij opdrachten over kunnen gaan formuleren.
Pin It
Bekeken: 2632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/