Zondagavond vond kort na het zware ongeval op de Voorburggracht in Oudkarspel nog een tweede ongeval plaats met een doorrijder. Het gaat niet om dezelfde auto. De eerste aanrijding met de vele gewonden gebeurde rond 17:40 uur in Oudkarspel. Het tweede ongeval was circa anderhalf uur later en zo'n twee kilometer verderop in Zuid-Scharwoude, op de kruising van de Voorburggracht, Geestweg en Oostelijke Randweg. Daarbij botsten een scooterrijder en een automobilist met elkaar.

De scooterrijder reed over de Voorburggracht en wilde rechtdoor. De auto kwam van de andere kant en sloeg af naar de Oostelijke Randweg. Daarbij verleende de automobilist geen voorrang en volgde een aanrijding. De scooterrijder viel en lag op straat. De auto ging er daarna vandoor. De scooterrijder belandde bij de huisartsenpost en in het ziekenhuis. Rond middernacht kon hij weer huiswaarts.

Bij het eerdere ongeval in Oudkarspel reed een 28-jarige man uit Noord-Scharwoude met een zwarte bestelbus een groep fietsende jongeren aan. Vijf van hen raakten gewond, waarvan twee ernstig. De bestuurder sloeg op de vlucht, maar kon een half uur later al worden aangehouden door de politie. Hij is inmiddels weer op vrije voeten. De automobilist van het tweede ongeval in Zuid-Scharwoude is nog spoorloos. De politie zoekt deze bestuurder en is blij met tips, getuigen of andere informatie die kan helpen.
Pin It
Bekeken: 5736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/