Gemeente Langedijk heeft in het gemeentehuis De Binding in Zuid-Scharwoude een condoleanceboek neergelegd voor Jesse Smit uit Noord-Scharwoude. De gemeente Langedijk maakte dat donderdag bekend via Instagram.

De 20-jarige jongeman overleed zaterdag aan de verwondingen die hij op zondag 12 december opliep bij een aanrijding met een bestelbus op de Voorburggracht in Oudkarspel. "Heel Langedijk leeft mee met de slachtoffers van het ongeluk op zondag 12 december in Oudkarspel", begint het bericht. "In het bijzonder zijn de gedachten van ons allemaal bij Jesse Smit die afgelopen week overleed. We merken dat veel Langedijkers naar een plek zoeken om hun medeleven uit te spreken. Digitaal hebben velen al een kaarsje aangestoken. Voor wie dat wil is er nu ook in het gemeentehuis in De Binding een condoleanceboek. Hierin kun je een boodschap voor de familie van Jesse achterlaten."

Tot en met vrijdag 31 december kan er op werkdagen tussen 8:00 uur tot 18:00 uur iets worden achtergelaten aan de Bosgroet 2 in Zuid-Scharwoude. Het boek wordt daarna aangeboden aan de familie van Jesse.
Pin It
Bekeken: 1759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/