Serieus Langedijk gaat lekker. In Café De Schelvis worden niet alleen plaatjes gedraaid en aan elkaar gepraat, maar het team heeft ook een soort van beachparty gehouden en er waren live optredens van coverband Kuuks en Rosalie & Jan-Simon de Smit. Allemaal om geld in te zamelen voor Stichting Help-Elkander. En ook dat gaat goed want de tussenstand van dag twee is 3.217,17 euro.

De mannen zijn niet erg gefocust op hoe hoog het bedrag precies wordt. Bij de aftrap vertelde dj Thomas Lute: "Het zou mooi zijn als we hetzelfde kunnen binnenhalen of meer. Iedereen bedrag is meegenomen, het maakt ons niet heel veel uit of we nou 5.000 euro binnenhalen of 25.000".

Met gemiddeld 1.600 euro per dag gaan ze sowieso wel over de vijf mille heen, en er lopen acties die goed geld kunnen opleveren. Serieus Langedijk heeft namens de gemeente van ieder dorp een plaatsnaambord ter veiling op Marktplaats gezet, en verder een avondje met coverband Kuuks een huiskamerconcert van Rosalie en Jan-Simon. Er zijn honderden sint- en kerscakejes verkocht, hiervan is de opbrengst nog niet bekend. Vorig jaar gaf de crew met nog drie uur te gaan een tussenstand van ruim 11.600 euro en uiteindelijk werd het bedrag 20.000 euro.

De opbrengst zal gaan naar Help-Elkander. Deze stichting biedt sinds 2018 gezinnen die in armoede leven gratis een verzorgde vakantie van een week, zodat ze hun sores even kunnen loslaten en de batterijen weer kunnen opladen.

Serieus Langedijk is te live te volgen via Streekstad Centraal op 107.2 FM en Ziggo kanaal 47. De videostream, allerlei nieuwtjes en nog veel meer zijn te vinden op serieuslangedijk.nl en neem ook een kijkje op Facebook.
Pin It
Bekeken: 2193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/