Het Langedijker college van burgemeester en wethouders bedanken alle inwoners van Langedijk. "Vier jaar, bijna, mochten wij uw college zijn. Een eervolle taak en niet altijd makkelijk. Zeker in de afgelopen twee jaar waarin het, door ons zo belangrijk gevonden, contact met u als inwoners bemoeilijkt werd door de pandemie."

"Ons afscheid is een dubbel afscheid", laten de collegeleden weten. "Niet alleen nemen wij afscheid van Langedijk. Dat doet u in zekere zin ook. Vanaf 1 januari gaat Langedijk samen met Heerhugowaard op in de gemeente Dijk en Waard. U heeft tijdens de verkiezingen in november al uw stem kunnen uitbrengen voor het bestuur van de nieuwe gemeente."

"Wij hebben steeds de belangen van de Langedijkers vooropgesteld bij alles wat we gedaan hebben in de voorbereiding van de overgang naar de nieuwe gemeente. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het bestuur van de nieuwe gemeente oog heeft en houdt voor de karakteristieken van de dorpen en de unieke inwoners daarvan. Want, ook al bent u straks Dijk en Waarder, u blijft wonen in het dorp waar u nu woont en waarin u zich thuis voelt. Daarin verandert wat ons betreft niets. Wij bundelen de krachten met Heerhugowaard om een daadkrachtige gemeente te zijn die de toekomst op een goede manier tegemoet kan gaan."

Het college van B&W en ook de gemeentesecretaris spreken aan het einde van hun bericht nogmaals hun dank uit dat zij Langedijk mochten dienen. "Het ga u goed in Dijk en Waard. We wensen u hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het jaar 2022. Blijf gezond, geef om elkaar en veel geluk!"
Pin It
Bekeken: 1881x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/