Een 21-jarige man uit Heerhugowaard is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in Den Haag. Hij wordt ervan verdacht met zijn auto te zijn ingereden op een groep mensen. Eén persoon raakte hierdoor gewond, hij is vervoerd naar het ziekenhuis.

De Haagse politie kreeg zaterdagochtend rond 2:10 uur een melding van een vechtpartij tussen een aantal personen op de Raamweg. Kort na de vechtpartij zou de man uit Heerhugowaard gewond in zijn personenauto zijn gestapt en tot twee keer toe met zijn auto op een groep mensen zijn ingereden. Eén iemand raakte hierdoor gewond. Die moest naar het ziekenhuis.

Getuigen gaven de politie het signalement van de dader en het kenteken van de auto door. Hierop zagen agenten de auto rijden op de Koningskade in Den Haag. Daar werd de bestuurder aangehouden. Agenten namen de auto voor onderzoek in beslag. Uit voorlopig onderzoek bleek de man uit Heerhugowaard niet onder invloed van alcohol of drugs.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. De 21-jarige Heerhugowaarder zit nog vast en wordt gehoord.
Pin It
Bekeken: 3916x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/