Opnieuw is een pluimveebedrijf in de regio 'geruimd' In Grootschermer zijn 170.000 vleeskuikens afgemaakt vanwege de uitbraak van vogelgriep, het gaat om de zeer besmettelijke variant van het virus.

Een ander bedrijf, dat binnen een straal van 1 kilometer ligt, wordt volledig geïsoleerd. De komende periode zal daar streng worden gecontroleerd op vogelgriep. Voor een wat verder gelegen bedrijf geldt een vervoersverbod.

In oktober werd het bedrijf in Grootschermer ook al getroffen door vogelgriep en geruimd. Toen ging het om 107.000 kuikens.  De grootschalige uitbraak van vogelgriep in Europa zorgt ervoor dat speciale maatregelen en verboden van kracht zijn. Mensen mogen bijvoorbeeld niet zonder goede reden verblijfplaatsen van risicovogels bezoeken.
Pin It
Bekeken: 2222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/