GGD Hollands Noorden houdt een Regenboogpeiling. Die is een peiling onder LHBTI+ personen vanaf 16 jaar over hun welzijn en ervaringen. Met de resultaten krijgen de gemeenten, de GGD en andere organisaties beter inzicht in wat er goed gaat op het vlak van met name tolerantie, en wat er beter zou kunnen.

Voor een goed beeld is het belangrijk dat zoveel mogelijk LHBTI+ personen de vragenlijst invullen, ongeacht of hun ervaringen positief of negatief zijn. Het gaat om hun  mening en hun  ervaringen.

De vragenlijst is te vinden op regenboogpeilingNHN.nl. Het invullen duurt ongeveer 15 tot 20 minuten, gaat anoniem en de gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt.
Pin It
Bekeken: 2560x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/