Gemeente Dijk en Waard gaat 31 ideeën voor een feestelijk en verbindend startjaar subsidiëren. Er was voor maar liefst 214.000 euro aan subsidies aangevraagd, terwijl er 150.000 euro in het 'Start Dijk en Waard Fonds’ zit. Voor alle goedgekeurde ideeën - drie voldeden niet aan de criteria - zal 70 procent van het aangevraagde bedrag worden vergoed.

Alle inwoners, ondernemers, bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere organisaties konden afgelopen najaar subsidie aanvragen voor ideeën voor activiteiten voor een feestelijke start van Dijk en Waard. De belangrijkste voorwaarde was dat de activiteit gericht is op inwoners van de nieuwe gemeente. Onder andere de ideeën voor de aanleg van een pumptrack, een Koningsdag voor senioren, beachwaterpolo avonden en een popweekend komen in aanmerking voor subsidie.

Vorig jaar was er ook een subsidiepot voor activiteiten. Toen werden er 35 initiatieven ingediend, waarvan er 30 recht hadden op subsidie. Inwoners hebben onder andere kunnen genieten van een street art festival, een bakwedstrijd, een streekmarkt en sportieve activiteiten.

De data moeten voor de 31 activiteiten dit jaar worden nog vastgelegd. Meer hierover te zijner tijd op opwegnaardijkenwaard.nl. Wie ook een activiteit op de kalender wil zetten kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1904x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/