Tony van Diepen heeft de limiet voor de WK indoor gelopen. De atleet uit Heerhugowaard liep tijdens een wedstrijd in New York 1.46.49 minuut op de 800 meter. Voor Van Diepen is dat een nieuw persoonlijk record. Van Diepen eindigde in The Big Apple als derde met zijn tijd. Daarmee dook hij onder de limiet van 1.46,70. Eerder verzekerde Jessica Schilder van atletiekvereniging Hera zich al van deelname aan de WK indoor. Die worden van 18 tot en met 20 maart gehouden in de Servische hoofdstad Belgrado.

Van Diepen was afgelopen zomer al actief op de Olympische Spelen van Tokio. De 400m en 800m loper, die zijn carrière ooit begon bij AV Hera, won eerder dit jaar al goud op de 4x400m tijdens het EK Indoor en de World Relays, een belangrijk estafettetoernooi. Bovendien won hij tijdens het indoorkampioenschap zilver op de individuele 400m. Na de Olympische Spelen ontving hij De Gouden Reiger, een onderscheiding die uitgereikt wordt aan een inwoner van Heerhugowaard met bijzondere verdiensten of als zijn of haar verdiensten bijzonder zijn voor Heerhugowaard. De Olympiër woont overigens vooral op Nationaal Sportcentrum Papendal bij Arnhem. (foto: Atletiekunie)




Pin It
Bekeken: 1933x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/