Iedereen kan hardlopen of dat leren. Het maakt niet uit of je jong bent of oud, dik of dun. Hardlopen is leuk, gezond en ontspannend voor iedereen. Voor mensen die nog nooit echt hebben hardgelopen of weer willen beginnen, start Atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard op zaterdag 12 februari weer met de negenweekse cursus 'Beginnen met hardlopen'.

AV Hera helpt mensen met beter en langer hardlopen. Deelnemers worden door een gekwalificeerde en enthousiaste trainer begeleid in het verbeteren van hun techniek en hun conditie, zodat ze met (nog) meer plezier gaan hardlopen. De cursus bestaat niet alleen uit praktijk maar ook theorie, en is niet alleen nuttig maar ook gezellig. De cursus bestaat uit achttien trainingen op zaterdagochtenden en woensdagavonden. Na afloop zijn deelnemers in staat minimaal 3 kilometer aan één stuk hard te lopen.

Wie de smaak te pakken krijgt, is vanzelfsprekend welkom in een reguliere hardloopgroep van Hera. Deze zijn op dinsdag en donderdag actief op de atletiekbaan op Sportpark De Vork, maar er wordt ook wel in de polder gelopen en in de Schoorlse Duinen. Het niveau en de leeftijden zijn zeer divers.

De cursus is vanaf 12 februari elke zaterdag van 09:30 tot 11.00 uur en op woensdagen van 19:30 tot 21:00 uur. Deelname kost 55 euro. Voor meer informatie en aanmelden ga naar avhera.nl/beginnen-met-hardlopen.
Pin It
Bekeken: 1986x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/