Gemeente Dijk en Waard krijgt van de provincie 635.000 euro subsidie voor twee recreatieve waterprojecten. Het gaat om uitbreiding en verbetering van vaarroutes in Zuid-Scharwoude en rondom Sint Pancras. Beide projecten maken deel uit van het plan 'Langedijk Ontwikkelt Met Water' en starten dit voorjaar.

De gemeente werkt bij de twee projecten nauw samen met Stichting Langedijk Waterrijk, Recreatieschap Geestmerambacht en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord. Vier ton is bestemd voor herstel van de oude vaarverbinding Machinesloot-Achterburggracht in Zuid-Scharwoude. De sloten worden verbreed en vier dammen worden vervangen door bruggen. De rest van het geld is voor een nieuwe brug in het Pancrasser Venpad en een extra vaargeul -  een bypass - op de noordelijke vaarroute rond het dorp.

Gemeente Dijk en Waard is blij met de subsidies. Wethouder Annette Groot: "Hiermee kunnen we daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het verbeteren en het aantrekkelijker maken van het vaarnetwerk. Dat is mooi voor onze inwoners, maar ook voor alle mensen met pleziervaartuigen die Noord-Holland bezoeken."
Pin It
Bekeken: 2653x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/