Een 19-jarige Alkmaarder is dinsdagmiddag in Oudkarspel aangehouden nadat hij opnieuw werd betrapt op rijden zonder rijbewijs. Bovendien had hij een assortiment drugs aan boord. De jongeman kreeg een proces-verbaal voor herhaald rijbewijsloos rijden en is ingesloten voor verder onderzoek.

Een ANPR-camera op de A9 registreerde een auto, die bij de politie te boek staat vanwege "frequent" gebruik door iemand zonder rijbewijs. Collega's in de regio werden ingelicht en besloten om controle te uit te voeren. De bestuurder kreeg uiteindelijk een stopteken op de Voorburggracht in Oudkarspel. Het bleek inderdaad om de Alkmaarder te gaan. Hij is daarop aangehouden.

Tijdens de aanhouding zagen de agenten zakjes XTC-pillen in de auto en negen lachgasflessen op de achterbank. Verder onderzoek brachten ook nog gripzakjes deels met inhoud, waaronder vermoedelijk cocaïne, naar voren. Alles is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 4082x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/