Op zaterdag 5 maart geven politicoloog Natasja Nikolic en sociaal geograaf Gerhard Akkerman een lezing in de bibliotheek in Heerhugowaard over de escalatie tussen Rusland en Oekraïne. Aanleiding is de invasie van Russische troepen in Oekraine. De lezing gaat over de Russische president Poetin, over hoe Rusland naar het internationale toneel kijkt en over de geopolitieke situatie van nu. Daarna is er ook uitgebreid ruimte om vragen te stellen.

Deze lezing wordt georganiseerd door Bibliotheek Kennemerwaard in samenwerking met Neios. Dit is het Netwerk voor Europese en internationale oriëntatie in onderwijs en samenleving, bestaande uit educatieve dienstverleners. Neios besteedt met diverse activiteiten aandacht aan belangrijke aspecten van Europese en internationale ontwikkelingen.

De lezing is van 15:00 tot 17:00 uur in de bibliotheek in Heerhugowaard, Parelhof 1A. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan op de website van de bibliotheek of bij de klantenservice op telefoonnummer 072 – 515 66 44.
Pin It
Bekeken: 1889x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/