De politie heeft 4 februari een 51-jarige man uit Hoorn aangehouden op verdenking van diefstal van een elektrische fiets. Hij werd op heterdaad betrapt bij het station aan de Stationsweg in Castricum. Inmiddels zit de vermeende fietsendief vast voor vijf diefstallen vanaf treinstations in Castricum en Heerhugowaard. Mogelijk wordt de verdenking verder uitgebreid met meer diefstallen.

De inwoner van Hoorn liep tegen de lamp nadat hij een fiets ontvreemde die was voorzien van een track en trace systeem. Het systeem wordt door de politie vaker gebruikt op plekken waar relatief vaak fietsen worden gestolen. Na aanhouding kon het signalement van de man vergeleken worden met beelden die gemaakt zijn van eerdere diefstallen uit bewaakte fietsenstallingen.

Hierdoor is de man nu gelinkt aan voorlopig vijf diefstallen, gepleegd in de periode tussen februari 2021 en februari 2022. Alle gedupeerden van de fietsendief zijn door de politie geïnformeerd. De man blijft voorlopig in hechtenis.
Pin It
Bekeken: 2181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/