Inwoners van de voormalige gemeente Langedijk worden door de gemeente Dijk en Waard uitgenodigd voor twee informatiebijeenkomsten over de nieuwe APV Horeca. De bijeenkomsten over de voorgestelde wijzigingen in openingstijden en regelgeving voor de horeca zijn op maandag 21 en woensdag 23 maart in Museum Broeker Veiling.

Door de fusie van gemeenten Langedijk en Heerhugowaard wordt alle regelgeving van de twee voormalige gemeenten samengevoegd. Zo ook de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). De wens is om sluitingstijden van de Langedijkse horeca meer los te laten, zoals in Heerhugowaard het geval is. Horecaondernemers gaan meer verantwoordelijkheid krijgen om te experimenteren met minder regels. Daar hoort ook bij dat ondernemers met hun omgeving in gesprek gaan en onderling problemen oplossen.

De nieuwe APV is in concept gereed en al besproken met de horeca. Voordat het college van burgemeester en wethouders en de raad een besluit nemen, wil de gemeente informatie geven en kijken wat onder inwoners leeft.

De bewonersbijeenkomsten vinden plaats in Museum Broeker Veiling en starten om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Vooraf aanmelden voor de bijeenkomsten is niet verplicht. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 2195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/